Svět nenásilí Obnovování tkaniny lidského společenství - Kashtan, Miki (Alferia, 2022)
Byla kdy vize světa bez násilí potřeba víc než právě teď? Miki Kashtan seznamuje čtenáře se svojí vizí světa, kde centrálním zájmem je naplňování potřeb všech. Jako metodu, jak k takovému světu dospět, nabízí NVC (nenásilnou komunikaci).
Keywords: Osobní rozvoj a poznání