Divoké kvašené nápoje Limonády, piva, vína, medoviny - Baudar, Pascal (Alferia, 2022)
Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete svépomocí vyrobit lahodné alkoholické nápoje.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání