Nové Vršovice - Valouch, Klement (Grada, 2021)
Populárně naučná publikace pojednává o historii, podmínkách vzniku, ale také o plánech a urbanistické koncepci této svébytné městské čtvrti. Dočtete se v ní o architektuře, architektech, stavitelích, výtvarnících, i o stavbě této lokality. Dozvíte se vše o životě této poněkud opomíjené části Prahy 10 v období od konce 19. století do současnosti.
Keywords: Architektura; Stavebnictví