Jóga pro tělo, dech a mysl Průvodce návratem celistvosti - Mohan, A., G. (Alferia, 2022)
Praktický a přístupný úvod do mnohostranného bohatství tradice jógy. S četnými nákresky a podrobnými instrukcemi. Zatímco se mnoho knih věnovaných józe soustředí pouze na tělesné pozice, kniha Jóga pro tělo, dech a mysl spojuje tři základní pilíře jógy: ásany (pozice) + pranajámu (dechová cvičení) + meditaci.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání