Co v učebnici dějepisu nenajdete Starověk - Jarolímková, Stanislava (Bambook, 2022)
Kniha se věnuje období starověku v Africe, Evropě a Asii. Je rozdělena do šesti částí, které vám umožní poznat země i život jejich obyvatel, a to především prostřednictvím pozoruhodných, překvapivých i úsměvných zajímavostí, které v učebnicích dějepisu nenajdete.
Keywords: Dětská literatura; Populárně naučná pro děti