Gerontopsychiatrie v klinické praxi - Zvěřová, Martina (Grada, 2022)
Publikace přináší přehled nejdůležitějších psychiatrických diagnóz staršího věku, jejich etiopatogenezi, klinický obraz a možnosti léčby včetně možností nefarmakologických intervencí.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie