Trénink podle srdeční frekvence Druhé, doplněné vydání - Benson, Roy (Grada, 2023)
Chcete zhubnout, udržovat se ve formě nebo se připravit na závod? Ať je váš cíl jakýkoliv, neobejdete se bez sledování srdeční frekvence. Autoři úspěšné knihy Trénink podle srdeční frekvence využili desetiletí své trenérské praxe a vědeckého výzkumu a nabízí srozumitelně podaný návod, jak s monitorováním srdeční aktivity pracovat.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink; Hubnutí