Továrna na hovínka - Baseler, Marja (Bambook, 2023)
Při prohlídce zvláštní továrny na hovínka se dozvíte, jak důležité jsou všechny její části, které zpracují všechno, co sníte. A podle názorných obrázků budete od této chvíle přesně vědět, co předchází tomu, než jdete na "velkou".
Keywords: Dětská literatura; Dárkové knížky