Pivrncovy vejšplechty S úsměvem se směje líp - Urban, Petr (Cosmopolis, 2021)
Když se sejdou tři přátelé vtipálci - kreslený všeuměl Ruda Pivrnec, výtvarník Petr Urban a historik Petr Nový, může vzniknout úsměvná knížka plná přísloví, pořekadel a různých rčení. Ale nebyl by to Ruda Pivrnec, kdyby lidová moudra neobrátil naruby. A tak mohly vzniknou Pivrncovy vejšplechty , které možná konečně dávají nějaký smysl.
Keywords: Humor, satira; Křížovky a zábava