Sebeobrana Extrémní boj beze zbraně podle speciálních jednotek SAS - Dougherty, J., Martin (Grada, 2022)
​Kniha Sebeobrana - Extrémní boj beze zbraně podle speciálních jednotek SAS vás naučí obrovské množství technik boje zblízka a provede vás vším, co potřebujete znát, abyste při takovém boji dokázali agresora porazit.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Sebeobrana; Trénink