Holky, to dáme! Nejlepší kámošky nic nerozdělí - Harrisonová, Lisi (Bambook, 2022)
Tři nejlepší kamarádky se celé prázdniny těšily, že nový školní rok bude jejich rokem, kdy budou pořád spolu. Ale Rosie je přeřazena do třídy pro talentované, Denisa se zamiluje a Fonda chce být za každou cenu populární jako její sestry. Proč už si tolik nerozumějí a znamená to konec jejich kamarádství?
Keywords: Příběhy, deníky