Automobily a motocykly s motorem Wankel - Květoň, Michael (Grada, 2021)
Wankelův motor byl v prakticky použitelné podobě představen odborné veřejnosti v roce 1960. Tato kniha pojednává o jeho historii a o životě jeho tvůrce, Felixe Wankela.
Keywords: Auto & moto; Retro