Popelářské pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2022)
Dvacet pohádkových příběhů, ve kterých mají hlavní roli nejen popeláři, popelnice a kontejnery, ale také pohádkové postavy.
Keywords: Beletrie pro děti; Pohádky