Švédské umění dobrého stárnutí Rady do života od někoho, kdo (nejspíš) umře dřív než vy - Magnussonová, Margareta (Alferia, 2023)
Švédské umění dobrého stárnutí nám nabízí cestu, jak se s grácií, nadhledem, humorem a laskavostí k sobě samým připravit na období stárnutí a pomáhá nám lépe pochopit radosti i strasti, které nás mohou v této životní fázi potkat.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání