Onko jóga Jóga pro pacienty s rakovinou - Horsch-Ihle, Evelyn (Alferia, 2022)
Jak získám zase více energie? Jak naleznu znovu důvěru ve vlastní tělo? Můžu žít znovu s radostí? I přes mé současné onemocnění? Kniha Onko jóga: Jóga pro pacienty s rakovinou přináší první ucelený jógový program zaměřený na onkologické pacienty.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Harmonie těla a duše