Jíme společně BLW krok za krokem - Maťašovská, Radka (Grada, 2023)
Kniha přináší komplexní přehled k metodě BLW, světově rozšířenému způsobu zavádění příkrmů do jídelníčku zdravých kojenců.
Keywords: Výživa dětí; Rady pro rodiče