Houby Poznej 85 zajímavých druhů - Oftringová, Bärbel (Grada, 2022)
Všichni milujeme houbaření. Ale znáš houby doopravdy? Zjisti zajímavé informace o 130 druzích hub a nauč se spolehlivě určovat ty jedlé.
Keywords: Populárně naučná pro děti; Encyklopedie a naučná