Hmyz a jiní drobní živočichové - Oftringová, Bärbel (Grada, 2022)
V této knize najdeš asi 85 druhů hmyzu, pavouků a dalších drobných živočichů, kteří se u nás vyskytují nejčastěji a které bychom měli znát.
Keywords: Encyklopedie a naučná