Ptáci na zahradě 85 zajímavých druhů - Haag, Holger (Bambook, 2022)
Poznej 85 druhů ptáků, kteří se vyskytují na zahradách, v parcích a dalších obydlených oblastech.
Keywords: Populárně naučná pro děti; Encyklopedie a naučná