Útulný domov krok za krokem - Šmídová, Iva (Grada, 2022)
Chystáte stavbu nebo renovaci svého bydlení? Nevíte odkud začít a nechcete udělat zbytečné chyby? Pak je tato knížka pro vás tím pravým pomocníkem, který vás provede praktickými kroky od prvních plánů až po finální dekorace.
Keywords: Hobby