Kameny minerály, horniny, fosilie - Hochleitner, Rupert (Bambook, 2022)
Víš, podle čeho se pozná smaragd? Podařilo se ti už někdy najít fosilii? Vítej ve světě milovníků minerálů, drahokamů, hornin a zkamenělin!
Keywords: Populárně naučná pro děti; Encyklopedie a naučná