45 zkušebních otázek z praktické údržby pro žáky autoškol skupin CDE 2025 Autoškola - Asociace, autoškol, ČR (Grada, 2024)
Asociace autoškol ČR připravila publikaci, která se zaměřuje na přípravu žáků k závěrečné zkoušce z praktické údržby nákladních vozidel, autobusů a jejich přípojných vozidel. Obsahuje všech 45 otázek stanovených prováděcím předpisem k Zákonu č. 247/2000 Sb.
Keywords: Auto & moto; Autoškola