Minimum pro žáky autoškol skupiny B 2025 Autoškola - Minář, Václav (Grada, 2024)
Asociace autoškol ČR a pan Václav Minář sestavili publikaci Minimum pro žáky autoškol skupiny B (2025) s ambicí připravit knihu, která přehledným způsobem shrnuje všechny minimální informace k závěrečné zkoušce pro získání řidičského oprávnění skupiny B.
Keywords: Auto & moto; Autoškola