Jak zvládnout stres a posílit odolnost - Kožinová, Dagmar (Grada, 2022)
Tato kniha poslouží každému z nás. Stresu se totiž nikdo nevyhne. V našich životech existují situace, které jsou komplikované, zatěžující, a my je potřebujeme zvládnout. Náročné zkoušky v osobním i pracovním životě často prověří nejen naši osobnost, vztahy, odolnost, ale zatíží i zdraví a psychickou pohodu.
Keywords: Psychologie pro každého