Radost z pozorování ptáků v lese - Nottmeyer, Klaus (Grada, 2022)
Pozorování ptáků v lese není pro ty, kdo mají naspěch nebo jsou nedočkaví. Vyžaduje totiž čas a trpělivost, ale odmění vás spoustou radosti. Seznámíte se s 64 druhy ptáků v zajímavých portrétech a s více než 170 fotografiemi, vše logicky uspořádané podle pravděpodobnosti, že daného ptáka uvidíte.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás