Úžasní takoví, jací jsme Kniha o sebepřijetí, sebedůvěře a radosti ze života - Langrová, Aneta (Grada, 2022)
Radost, klid, osobní štěstí. Většina z nás to hledá celý život. Nejsme-li z nějakého důvodu spokojení, můžeme se pokusit to změnit a žít jinak - šťastněji.
Keywords: Harmonie těla a duše; Psychologie; Psychologie pro každého; Sebepoznání; Uvědomělý život; Šťastný život; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení