Důstojnost v medicíně - Ptáček, Radek (Grada, 2022)
Další z řady publikací České lékařské komory editorů prof. Radka Ptáčka doc. Petra Bartůňka, které se v rámci edice dalšího vzdělávání věnují nejen etickým problémům medicíny. Publikace jsou volně spjaty s konferencemi ČLK na identická témata - v prosinci 2021 to byla konference jedenáctá.
Keywords: Jazyky, komunikace, etika