Úspěšné kojení Sebeúčinnost matek - Mazúchová, Lucia (Grada, 2022)
Publikace přináší komplexní pohled na kojení z hlediska nejnovějších poznatků. Zvláště poukazuje na sebedůvěru matek při schopnosti kojit, která má tendenci být ochranným faktorem v úspěšnosti kojení.
Keywords: Pediatrie