Indie Královna z Džhánsí - Válková, Veronika (Bambook, 2024)
Bára si ani ve snu nepředstavovala, že výprava do Indie v polovině 19. století bude takhle divoká. Inu, když vás atlas přenese do cizokrajné země v době, kdy tam probíhá povstání, o životu nebezpečné situace nouze nebude.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy