Keltové Druidův poklad - Válková, Veronika (Bambook, 2023)
Setkání s druidem Kengetorígem bylo jedno z nejzajímavějších, nejnapínavějších, nejpodivnějších a, to si Bára musela přiznat, i nejnebezpečnějších, jaké kdy na svých výpravách do minulosti zažila.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy