Základy statistiky Aplikace v technických a ekonomických oborech - 3., rozšířené vydání - Neubauer, Jiří (Grada, 2021)
Publikace Základy statistiky přináší elementární poznatky z teorie statistiky a objasňuje podstatu statistického zpracování dat a tuto exaktní vědu přibližuje jako velmi praktickou disciplínu.
Keywords: Ostatní