Nejkrásnější fotografie Prahy The Most Beautiful Photographs of Prague - Černý, David (Grada, 2021)
Praha je pro fotografa jako cukrárna nebo továrna na čokoládu pro dítě. Nabízí nepřeberné množství míst, budov, prostranství, zákoutí v těch nejroztodivnějších pohledech. Viděli jsme tisíce fotek Karlova mostu, statisíce fotek Prahy, ale stále objevujeme nové pohledy, nové kompozice, nové souvislosti.
Keywords: Literatura faktu; Architektura