Léčivý rodokmen - Šnajdrová, Lenka (Portál, 2020)
Lidé si dnes začínají více všímat toho, jak žili naši předkové. Jejich úspěchy i potíže totiž mohou do značné míry ovlivnit i náš osud. Některá vaše trápení a starosti mají své kořeny v dobách, kdy jste se ještě nenarodili. Tato kniha se zaměřuje právě na ně - může proto nabídnout mnohem víc než obyčejný rodokmen sestavený z údajů na matrikách. Pomůže vám, abyste sami prozkoumali osudy svých předků a především vyhledali oblasti, které mohou ovlivňovat vaše životy. Mgr. Lenka Šnajdrová vystudovala jednooborovou psychologii na FF MU v Brně. Poté pracovala jako klinická psycholožka a psychoterapeutka v nemocničních ambulancích. Absolvovala psychoterapeutický výcvik v analytické psychologii. V současné době je na rodičovské dovolené. V Portále vyšla její kniha Psychoterapie našich prababiček (2018).
Keywords: Šťastný život