Ty čuně! Kapesní sbírka nehorázných prasáren - Procházka odvrácenou stranou české literatury a kultury od středověku po dnešek - Kopáč, Radim (Grada, 2025)
Provokativní a dráždivá, ale i studijní a naučná, taková je sbírka literárních prasáren české literatury od středověku po dnešek, okořeněná ilustracemi Jaromíra Plachého. Najdete v ní sprosťárny historické i současné od autorů známých i neznámých, vše glosováno literárním kritikem Radimem Kopáčem.
Keywords: Ostatní