Benzín už nevoní, ale já to ještě stihnul... - Hošťálek, Petr (Grada, 2021)
33 autobiografických povídek z motoristického prostředí z pera motocyklisty, veteránisty a motoristického publicisty Petra Hošťálka. Ve vzpomínkách se vrací až do poválečného období, na první setkání s koloběžkou, která jakoby určila jeho celoživotní vášeň pro motorismus a vše, co se točí.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Retro