Katka, Ťapka a nejlepší kámošky - Mrose, Rissiová, Anica (Bambook, 2022)
Katka a její nejlepší kamarádky Julie a Isabela se těší na školní výlet do zoo. Ale když chce Julie ukázat Katce žirafy nebo zebry, Isabela ji táhne k velbloudům nebo želvám - zkrátka se celý den o Katku přetahují! Vymyslí Katka s pomocí táty a věrného pejska Ťapky, jak zvládnout kamarádství ve třech?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy