Katka, Ťapka a kamarádství v ohrožení - Mrose, Rissiová, Anica (Bambook, 2022)
Katka slaví s rodinou, nejlepší kamarádkou Julií a pejskem Ťapkou své narozeniny. Ale během oslavy se kámošky pohádají. Následující dny ve škole se spolu vůbec nebaví, a Katka si dokonce najde novou kamarádku. Je přátelství mezi Katkou a Julií opravdu konec, nebo se dívky znovu usmíří?
Keywords: Příběhy, deníky