Nejznámější lidové tradice - Obrázkové čtení - Horová, Ladislava (Bambook, 2022)
Přečtěte si s dětmi úžasné obrázkové čtení o lidových zvycích a tradicích. Některá slova jsou nahrazena obrázky a děti si zábavnou formou osvojí první čtenářské dovednosti.
Keywords: Čtení s poučením; První čtení; Říkadla, básničky, písničky