Veselý týden - Obrázkové čtení - Horová, Ladislava (Bambook, 2021)
Knížka s obrázky místo některých slov a velkými tiskacími písmeny postupně provází malé čtenáře všemi dny v týdnu. Příběhy s obrázky jsou doplněné říkadly s pohybem, básničkami a zábavnými úkoly.
Keywords: Čtení s poučením; První čtení; Říkadla, básničky, písničky