Zrůda Aileen Wuornosová a další kruté vražedkyně - Vronsky, Peter (Grada, 2025)
​Jak a proč? Jak se ženy stávají sériovými vražedkyněmi a proč zabíjejí? Historik a novinář Peter Vronsky se snaží na konkrétních případech pochopit fenomén sériových vražedkyň.
Keywords: Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy