Praktická imunohematologie - erytrocyty 2., přepracované a doplněné vydání - Masopust, Jiří (Grada, 2022)
Přehledná a podrobná učebnice se zabývá základním pilířem transfuzního lékařství s přesahem i do jiných medicínských oborů.
Keywords: Lékařské obory