Štěňata z Čarovné louky - Lumpárny a kouzla - Coeová, Catherine (Bambook, 2022)
Kouzelný příběh ze světa fantazie zavede děti na Čarovnou louku, kde spolu radostně žijí malincí skřítkové se zvířátky. Tři kamarádky se kouzlem promění v roztomilá štěňátka a snaží se rozmluvit zlobrovi jeho lumpárny.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy