Ruční tkaní na stavech, stávcích a rámech - Prošková, Iva (Grada, 2022)
Seznámíte se se základními i složitějšími technikami tkaní, jako jsou plátnová a rypsová vazba, ručně vázaná uzlíková technika, gobelínové tkaní a další, s jejich využitím u módních a bytových textilií.
Keywords: Výtvarné techniky, umění