O smyslu života V každé krizi se skrývá příležitost - Frankl, Emil, Viktor (Grada, 2022)
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální. Frankl rozvíjí své přesvědčení, že být člověkem znamená být schopen zvolit si, jak budeme reagovat a přistupovat k různým situacím. Přesvědčení, že v každé krizi se skrývá příležitost - a to prokázat svou vlastní lidskost.
Keywords: Psychologie pro každého; Sebepoznání; Uvědomělý život