Pravidla chování dětí v mateřské škole - Michalová, Zdeňka (Grada, 2022)
Publikace zprostředkovává dětem základní sociální pravidla fungování ve skupině. Jejím cílem je skutečné porozumění obsahu pojmu "pravidla" a tomu, proč je důležité je dodržovat.
Keywords: Rady pro rodiče; Předškolní pedagogika