Sociální dovednosti v mateřské škole Aktivity k minimalizaci nevhodného chování v předškolním věku a posilování sociálních dovedností - Michalová, Zdeňka (Grada, 2022)
Publikace je ojedinělou metodikou s množstvím her a technik určených k rozvoji sociálních dovedností dětí předškolního, i raného školního věku. Cílem autorek je dětem zprostředkovat zásady prosociálního jednání a dovést je k jejich vědomému používání v kontaktu s druhými lidmi.
Keywords: Rady pro rodiče; Předškolní pedagogika