Zášť - Bernátová, Barbora (Metafora, 2025)
Nález mrtvého mužského těla u jezera za městem, vyděšená mladá žena, která ohlásí brutální znásilnění, a třídní sraz místního gymnázia. To jsou kulisy, v nichž se odehrává další případ kapitána Meiznera a jeho parťáka Dominika Tótha. V nepřehledném panoptiku podezřelých mají vyšetřovatelé jediný úkol: zjistit, jak to vše spolu souvisí.
Keywords: Beletrie; Krimi, detektivky