Aristokrat - Mazáč, Antonín (Cosmopolis, 2021)
Co znamená podivný symbol - písmeno A v trojcípé hvězdě a kruhu nalezený na torzu lidského těla? Na to se snaží přijít ambiciózní policistka Andrea se svým týmem. Vyšetřování jede na plné obrátky. Reakce na sebe nenechají dlouho čekat a přinášejí s sebou i stínového protihráče, jenž je schopen kvůli své ochraně volit i ta nejkrajnější řešení...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky