Sociální vliv a rizikové chování adolescentů - Cakirpaloglu, Panajotis (Grada, 2025)
Monografie poskytuje ucelený přehled vybraných témat sociální dynamiky ve vztahu k rizikovému chování dospívajících. Její obsah, který má interdisciplinární charakter, je rozdělen do dvou částí.
Keywords: Psychologie odborná