Na hraně - Manzor, René (Metafora, 2022)
V lese u Gévaugnaku je upálena dívka. Způsob vraždy ukazuje na "Spalovače", řadícího zde před dvěma lety. Nikdy nebyl usvědčen. Policie požádá o pomoc kapitána Novaka Marreka, který případ vyšetřoval... a dnes se kvůli tomu léčí na psychiatrii. Novak, propadlý posedlosti najít vraha, tápe mezi realitou a bludy. Jenže právě někde tam se skrývá pravda.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky